Laatste nieuws

21 Jul 2020

Vanaf nu kan je niet alleen voor de beste service en onderhoud of een gloed nieuwe DAF bij BEST trucks terecht, maar nu kan je ook voor de beste Used Trucks bij ons aankloppen!

De eerste trucks staan al in ons DAF Used Truck Center in Oude Tonge.

Door de jarenlange ervaring in het leveren van allround...

8 Jul 2020

Een truck die weken of zelfs maanden stil heeft gestaan, is niet direct gebruiksklaar. Zelfs niet wanneer u tijdens de periode van stilstand regelmatig controles heeft uitgevoerd. Wij helpen u graag om snel weer back in business te zijn.

Vergelijk het met een voetballer die na een periode op de reser...

25 May 2020

De impact van de uitbraak van COVID-19 op de transportbranche is groot. Veel trucks worden momenteel niet gebruikt. Volg onze checklist om uw wagenpark in goede staat te houden tijdens stilstand

19 Mar 2020

Transportbedrijf C. & H. Euser uit Barendrecht heeft sinds woensdag acht nieuwe DAF’s in de vloot. En die komen in deze drukke tijden goed van pas!

Het was eigenlijk de bedoeling dat de nieuwe DAF’s pas na Pasen, over drie weken, zouden worden geleverd. Maar met onze hulp

konden de DAF’s eerder worden...

13 Mar 2020

Preventief onderhoud vermindert het risico op stilstand én hoge kosten. Lees hier de vele voordelen die dit oplevert voor Otero Trans SL en die van waarde zijn voor ieder transportbedrijf. 

https://www.daf.nl/nl-nl/daf-stories/klanten-over-daf-trucks/otero-trans-sl

Please reload

Recente berichten

May 25, 2020

February 12, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook BEST Trucks
  • LinkedIn BEST Trucks