top of page

DAF Used Trucks Center

Vanaf nu kan je niet alleen voor de beste service en onderhoud of een gloed nieuwe DAF bij BEST trucks terecht, maar nu kan je ook voor de beste Used Trucks bij ons aankloppen!

De eerste trucks staan al in ons DAF Used Truck Center in Oude Tonge.

Door de jarenlange ervaring in het leveren van allround service is BEST Trucks altijd in staat om trucks in topconditie aan te bieden. Sinds de start van ons DAF Used Truck Center kun naast voor een gloed nieuwe DAF, nu ook bij ons terecht voor de beste gebruikte DAF’s’.

Of je nu op zoek bent naar een trekker, een ADR geschikt voertuig óf een bakwagen, bij BEST Trucks kun je terecht voor een gevarieerd en uniek aanbod, omdat wij enkel de technisch perfecte voertuigen aanbieden. Als jouw gewenste voertuig niet tussen ons aanbod staat, gaan wij graag voor jou op zoek om een passend voertuig te vinden.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het onderhouden van én reparaties aan je (gebruikte) truck.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page