top of page

Elektrisch laden van uw voertuig

BEST Trucks Barendrecht biedt nu ook de mogelijkheid aan om uw elektrisch voertuig snel op te laden met de meest geavanceerde superchargers die tot 360 kW kunnen leveren. Opgevangen stroom vanuit de zonnepanelen wordt opgeslagen in een batterijensysteem die ervoor zorgen dat er elk moment van de dag een voertuig (of meerdere) kunnen snelladen naast ons eigen energie verbruik. Momenteel staat het tarief op €0,64 per kWh, wat veruit de goedkoopste optie is voor snelladen met deze capaciteit in de omgeving!

Er is een speciaal parkeervak gemarkeerd voor u om te parkeren. Op het raam hangt een uitgebreide beschrijving hoe u de charger met uw voertuig koppelt. Komt u er niet uit? Dan kunt ons bellen op 0180 - 695 695 op kantoortijden en schieten wij u te hulp!

Bent u geïnteresseerd in wat deze nieuwe unieke energie-infrastructuur voor uw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen u graag over het energiemanagement systeem en het business model achter deze energie infrastructuur. Neem gerust contact op met ons! 

bottom of page