top of page

Chauffeurstraining

BEST Trucks staat voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen over ons toonaangevende Euro 6 leveringsprogramma.

Op de vraag hoe u de prestaties van uw nieuwe DAF Truck straks verder kunt optimaliseren, is ons antwoord: start met de chauffeur.

Naast geavanceerde ontwerpen en vooruitstrevende technologieën, een hoogst betrokken internationale dealerorganisatie én een breed scala aan services, is het gedrag van de chauffeur bepalend voor uw rendement. Om het beste uit uw DAF Truck te halen, bieden wij u daarom een gecertificeerde Driver Training aan bij Verkeersschool Zuid-West Nederland in Numansdorp. Deze training komt bovenop de uitgebreide afleverinstructie. 

Voordelen Driver Training 

Een rijstijltraining door de DAF Verkeersschool partner betekent een viervoudige kostenbesparing, want de gratis training vermindert het risico op schades, vergroot de veiligheid op de weg én heeft een positief effect op het brandstofverbruik.

Voucher Het Nieuw Rijden Code 95

  • U ontvangt bij de levering van uw DAF Truck een voucher voor een kosteloze trainingsdag welke u kunt gebruiken op de dag van aflevering of op een andere gewenste datum en tijdstip.

  • De rijstijltraining valt onder de training Het Nieuwe Rijden (HNR) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk.

  • Aan- en afmeld kosten komen voor uw rekening (wettelijke regeling).

  • De voucher is geldig voor 1 persoon op afgeleverd chassis  en geldig tot zes maanden na de aflevering van uw voertuig. 

  • Nederveen zal contact met u opnemen om in onderling overleg de rijtraining verder met u af te stemmen.

logo ZWN Nederveen.JPG
bottom of page