top of page

Privacy verklaring

Juni 2018

 

BEST Trucks beschikt door de aard van onze dienstverlening over bepaalde gegevens van u. Deze gegevens worden met zorg behandeld en we houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

In het kader van onze dienstverlening, legt BEST Trucks gegevens vast (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, faxnummer, emailadres, BTW nummer, IBAN, BIC, KvK nummer, gegevens voertuigen). Wij gebruiken deze gegevens wanneer u diensten en of producten afneemt, voor uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor onze overige dienstverlening en om u als klant persoonlijk te informeren oven nieuwe producten, diensten, aanbiedingen of wijzigingen.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij inzicht hebben in welke producten en diensten u bij ons afneemt. Wij koppelen de informatie die we van u hebben om uw vragen, meldingen en klachten snel en adequaat op te kunnen pakken.

 

Wij zijn zorgvuldig met uw gegevens en houden ons daarbij aan de wet. We verkopen uw gegevens niet aan derden. Wij verstrekken uw gegevens alleen aan derden , als de omstandigheden daarom vragen, zoals bij productaansprakelijkheid of het op naam zetten van een auto. Wij melden nieuwe voertuigen aan bij DAF en bij toeleveranciers van bijvoorbeeld een autolaadkraan. Ook verstrekken wij uw gegevens aan de RDW, als wij een auto moeten keuren en op naam moeten zetten.

 

U hebt recht op het inzien van gegevens, ze te wijzigen en ze te laten verwijderen. Ook hierbij houden wij ons aan de wettelijke voorschriften, als het nodig is bewaren we de gegevens nog de wettelijke termijn. Om uw gegevens in de zien, te wijzigen of te laten verwijderen kunt u een mail of brief naar ons sturen (zie contact gegevens onderaan deze verklaring).

 

Bij deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics voor functionele en statische gegevens, wij analyseren en verzenden geen persoonsgegevens.

 

BEST Trucks behoudt het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Check daarom regelmatig deze verklaring om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen.

 

BEST Trucks Barendrecht B.V. (KvKnr. 24101763)

BEST Trucks Dordrecht B.V. (KvKnr. 23023481)

BEST Trucks Europoort B.V. (KvKnr. 24141784)

BEST Trucks Oude Tonge B.V. (KvKnr. 23032144)

 

Postbus 225, 2990 AE Barendrecht, tel.nr. 0180 – 695 695, algemeen@besttrucks.nl

bottom of page