top of page

Vacatures

Werken bij BEST Trucks

BEST Trucks verkoopt DAF trucks, onderdelen en levert diensten op vier vestigingen. Het bieden van de beste service aan de klant in het kader van one-stop-shop is daarbij prioriteit. Met jouw initiatieven en creativiteit geef je richting aan jouw carrière, maar ook aan de groei van BEST Trucks. Om het beste uit jezelf te halen word je ondersteund met goede carrière- en opleidingsmogelijkheden in deze stoere branche.

Hieronder vind je onze vacatures. Heb je interesse in een van de onderstaande vacatures? Vul dan het sollicitatieformulier onderaan de pagina in!

 

Staat je droombaan er niet tussen maar wil je toch graag aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@besttrucks.nl en wellicht zijn er toch mogelijkheden voor jou bij BEST Trucks!

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus - Barendrecht / Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus

Barendrecht / Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

Parttime / Fulltime

Leerling (eerste) Bedrijfsautotechnicus (BBL)

Barendrecht / Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

Parttime / Fulltime

Technisch Specialist

Barendrecht / Europoort / Oude-Tonge

Parttime / Fulltime

Allround Monteur

Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

Parttime / Fulltime

Trailer Monteur

Dordrecht / Europoort / Oude Tonge

Parttime / Fulltime

Monteur Nieuwbouw Trucks

Barendrecht

Parttime / Fulltime

Leerling Monteur Nieuwbouw Trucks

Barendrecht

Parttime / Fulltime

Baliemedewerker Magazijn

Barendrecht

Parttime / Fulltime

Chauffeur Onderdelen

Barendrecht

Parttime / Fulltime

BEN JIJ EEN ECHTE CHEF? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Jouw kwaliteiten als Chef Werkplaats liggen op zowel bedrijfsautotechnisch als op leidinggevend gebied.

Je geeft leiding aan een groep monteurs en dankzij het overbrengen van jouw enthousiasme en collegialiteit werkt dit team hecht met elkaar samen. Je bent zeer klant- en servicegericht, hebt een commerciële instelling en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen, de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud en het bewaken van de kosten. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. 

In de functie van Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs in onze werkplaats.

Je verdeelt het aangeboden werk onder de monteurs en bent verantwoordelijk voor een professionele ondersteuning.

Je houdt goed de tijden in de gaten welke aan de klussen mogen worden besteed en doet er alles aan om alles op tijd klaar te hebben. Complexe diagnoses en uitgebreide reparatievoorstellen, offertes weet jij goed te vertalen naar de klant en je geeft helder en bondig advies over de noodzaak van deze werkzaamheden.

Hierbij ben je kosten bewust en denk je mee met de klant. Ook steek je zelf de handen uit de mouwen door de kleinere klussen zelf af te handelen en help je de klanten, welke zich onverwachts bij de werkplaats melden, met veel plezier snel weer onderweg. Je zorgt ervoor dat de werkorders goed en compleet ingevuld worden en met de juiste documentatie teruggegeven worden aan de receptie.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je hebt MBO+ / HBO- werkniveau en denkniveau en enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de automotive branche.

Orde, netheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel, je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je bent goed in het beoordelen van cijfers. Je bent een echte people manager en hebt het vermogen een grote groep mensen te motiveren.

Uiteraard heb je technische kennis en een hands-on mentaliteit.

Je bent in bezit van rijbewijs B, C. Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken. Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken.

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij ‘Made for DAF’?

Laat het ons dan snel weten via vacature@besttrucks.nl

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus

(Eerste) Bedrijfsautotechnicus - Barendrecht / Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als (1e) bedrijfsautotechnicus zorg je dat bij noodzakelijk onderhoud de beste trucks en trailers zo snel mogelijk weer rijden. Je werkt met de meest geavanceerde werkplaatssystemen aan trucks met de modernste technieken. Neem je graag de verantwoordelijkheid? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om diagnoses te stellen en te bepalen hoe de trucks onderhouden en gerepareerd worden. Daarnaast voer je diverse inspecties uit zoals APK en Tachograaf. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment stel je diagnose aan een voertuig met ingewikkelde storingen, het andere moment sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker of trailer. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma en bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid, óf je bent bereid deze te halen (op kosten van BEST Trucks).

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Leerling (eerste) Bedrijfsautotechnicus (BBL) - Barendrecht / Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN LEERWERKPLEK IN DE TRUCKBRANCHE? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als Leerling Bedrijfsautotechnicus word je opgeleid tot volwassen bedrijfsautotechnicus. Gedurende dit traject ontwikkel jij je met behulp van je leermeester tot een echt vakspecialist. Je werkzaamheden zullen aanvankelijk onder begeleiding zijn van je leermeester, naar mate de opleiding vordert zul je steeds vaker zelfstandig werkzaamheden uitvoeren aan de mooiste trucks. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Je zult beginnen met het meekijken en assisteren bij het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten aan trucks, dan sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker/trailer of kijk je aandachtig mee met de verwisseling van een versnellingsbak. Het enige wat vrijwel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je volgt of gaat een opleiding tot (eerste) Bedrijfsautotechnicus volgen en je bent op zoek naar een technische leerwerkplek om jezelf te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de transportsector en je bent leergierig. Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime leerwerkplek met de nieuwste werkplaatssystemen. Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen op zowel technisch (tot EBAT, Technisch Specialist etc.) als sociaal vlak. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om werk te combineren met jouw opleiding,

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Leerling (eerste) Bedrijfsautotechnicus (BBL)
Technisch Specialist - Barendrecht / Europoort / Oude-Tonge

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als Technisch Specialist werk je met de meest geavanceerde werkplaatssystemen aan trucks om de juiste diagnose te stellen en de juiste reparatietechnieken te bepalen. Neem je graag de verantwoordelijkheid? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om diagnoses te stellen en te bepalen hoe de trucks onderhouden en gerepareerd worden. Daarnaast voer je diverse inspecties uit zoals APK en Tachograaf. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment stel je diagnose aan een voertuig met ingewikkelde storingen, het andere moment sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker/trailer of adviseer je je collega’s wat de beste reparatietechniek is. Het enige wat vrijwel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in bezit van een diploma Technisch Specialist Bedrijfsauto’s (niveau 4) en bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid, óf je bent bereid deze te halen (op kosten van BEST Trucks).

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Technisch Specialist
Allround Monteur
Allround Monteur - Dordrecht / Europoort / Oude-Tonge

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als allround monteur houd je je bezig met onderhoud en reparaties aan trucks en trailers. Je bent in staat om diagnoses te stellen en de benodigde werkzaamheden uit te voeren om de klant weer op weg te helpen. Daarnaast voer je diverse inspecties uit zoals APK en tachograaf.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment stel je diagnose aan een voertuig met ingewikkelde storingen, het andere moment sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker of trailer. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma en bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid, óf je bent bereid deze te halen (op kosten van BEST Trucks).

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Trailer Monteur
Trailer Monteur - Dordrecht / Europoort / Oude Tonge

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als allround monteur houd je je bezig met onderhoud en reparaties aan trucks en trailers. Je bent in staat om diagnoses te stellen en de benodigde werkzaamheden uit te voeren om de klant weer op weg te helpen. Daarnaast voer je diverse inspecties uit zoals APK en tachograaf.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment stel je diagnose aan een voertuig met ingewikkelde storingen, het andere moment sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker of trailer. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma en bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid, óf je bent bereid deze te halen (op kosten van BEST Trucks).

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Monteur Nieuwbouw Trucks
Monteur Nieuwbouw Trucks - Barendrecht

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als monteur nieuwbouw trucks houd je je bezig met het opbouwen van nieuwe trucks, die volledig naar klantwens wordt afgewerkt. Je bent in staat om zelfstandig een nieuwe truck klaar te stomen om de weg op te gaan. De nieuwe glimmende truck maakt de klant tevreden en dit maakt jou trots.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment hou je je bezig met laswerkzaamheden, waar je het andere moment nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker sleutelt. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je hebt affiniteit met de truckbranche of enige ervaring met nieuwbouwwerkzaamheden.  

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande vaardigheden, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Leerling Monteur Nieuwbouw Trucks - Barendrecht

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als leerling monteur nieuwbouw trucks ga je kennis opdoen in het opbouwen en klaarmaken van nieuwe trucks, die volledig naar klantwens worden afgewerkt. Het belangrijkste is dat de nieuwe truck op de afgesproken tijd klaar is om de weg op te gaan. De nieuwe glimmende truck maakt de klant tevreden en dit maakt jou trots.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment hou je je bezig met laswerkzaamheden, waar je het andere moment nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker sleutelt, en deze vervolgens oppoetst tot het mooi glimt. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent gemotiveerd om in de stoere truckbranche aan de slag te gaan en een hoop te leren. Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

Leerling Monteur Nieuwbouw Trucks

BEN JIJ EEN ECHTE CHEF? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Jouw kwaliteiten als Chef Werkplaats liggen op zowel bedrijfsautotechnisch als op leidinggevend gebied.

Je geeft leiding aan een groep monteurs en dankzij het overbrengen van jouw enthousiasme en collegialiteit werkt dit team hecht met elkaar samen. Je bent zeer klant- en servicegericht, hebt een commerciële instelling en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen, de kwaliteit van de reparaties en het onderhoud en het bewaken van de kosten. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. 

In de functie van Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs in onze werkplaats.

Je verdeelt het aangeboden werk onder de monteurs en bent verantwoordelijk voor een professionele ondersteuning.

Je houdt goed de tijden in de gaten welke aan de klussen mogen worden besteed en doet er alles aan om alles op tijd klaar te hebben. Complexe diagnoses en uitgebreide reparatievoorstellen, offertes weet jij goed te vertalen naar de klant en je geeft helder en bondig advies over de noodzaak van deze werkzaamheden.

Hierbij ben je kosten bewust en denk je mee met de klant. Ook steek je zelf de handen uit de mouwen door de kleinere klussen zelf af te handelen en help je de klanten, welke zich onverwachts bij de werkplaats melden, met veel plezier snel weer onderweg. Je zorgt ervoor dat de werkorders goed en compleet ingevuld worden en met de juiste documentatie teruggegeven worden aan de receptie.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je hebt MBO+ / HBO- werkniveau en denkniveau en enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de automotive branche.

Orde, netheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel, je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je bent goed in het beoordelen van cijfers. Je bent een echte people manager en hebt het vermogen een grote groep mensen te motiveren.

Uiteraard heb je technische kennis en een hands-on mentaliteit.

Je bent in bezit van rijbewijs B, C. Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken. Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken.

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij ‘Made for DAF’?

Laat het ons dan snel weten via vacature@besttrucks.nl

Leerling Plaatwerker / lasser - Barendrecht

Dit ga je doen:

Als Leerling Plaatwerker word je opgeleid tot volwassen plaatwerker en lasser. Gedurende dit traject ontwikkel jij je met behulp van je leermeester tot een echt vakspecialist. Je werkzaamheden zullen aanvankelijk onder begeleiding zijn van je leermeester, naar mate de opleiding vordert zal je steeds vaker zelfstandig werkzaamheden uitvoeren aan de mooiste trucks. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment hou je je bezig met laswerkzaamheden, waar je het andere moment nieuwe onderdelen op een (nieuwe) trekker sleutelt, en deze vervolgens oppoetst tot het mooi glimt. Wat wel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in het bezit van een las/constructie diploma. Je hebt technisch inzicht en bent in het bezit van rijbewijs B en mogelijk C. Je bent gemotiveerd om in de stoere truckbranche aan de slag te gaan en een hoop te leren. Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met verantwoordelijkheid.

Ben jij ‘Made for DAF’?

Laat het ons dan snel weten via vacature@besttrucks.nl

Ik ben 'MADE for DAF' en wil graag meer weten.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor je aanvraag, je hoort zo spoedig mogelijk van ons!

962px-Person_icon_BLACK-01.svg.png
mail icon.png
bottom of page