top of page
MagazijnDAF.jpg

Vrachtwagenchauffeur

Fulltime/parttime

Oproepkracht

Niveau

MBO

Locatie

Barendrecht, Dordrecht, Europoort, Oude-Tonge

Heb jij het CE of C Rijbewijs en beschik jij over goede topografische kennis? Wordt vrachtwagenchauffeur bij Best Trucks in Barendrecht, Dordrecht, Europoort of Oude-Tonge.

 

Wat ga je doen?

Als vrachtwagenchauffeur bij BEST Trucks ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat voertuigen en/of chauffeurs van klanten worden opgehaald of weggebracht. Daarom beschik jij over een klantgerichte houding en krijg jij energie van zelfstandig werken. Daarnaast denk jij in oplossingen en, het belangrijkste, haal jij vooral plezier uit je werk!

 

Je taken zullen zijn:

  • Het verplaatsen, halen en brengen van vrachtwagens.

 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel met je CV en motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

 

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende, flexibele functie bij een internationaal bedrijf;

  • Een marktconform salaris;

  • Doorgroeimogelijkheden.

 

Wat wij vragen:

  • MBO werk- en denkniveau;

  • Een CE, C1 of C rijbewijs.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page