top of page
MagazijnDAF.jpg

Medewerker verkoopbinnendienst

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO/HBO

Locatie

Barendrecht

Bij BEST Trucks hebben we momenteel een vacature openstaan voor een medewerker verkoopbinnendienst die zijn of haar 'back-office skills' weet te combineren met Sales Engineering! Jij bent bij ons de 'spin in het web' van onze verkoopafdeling. Vindt je het leuk om te coördineren en ben je commercieel en administratief sterk? Dan is deze functie wat voor jou!

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als verkoopbinnendienstmedewerker ondersteun je onder andere onze account managers in de verkoopbuitendienst, je stelt trucks samen met behulp van het DAF specificaties systeem, je beheert de orderportefeuille en je bent van order tot aflevering inhoudelijk verantwoordelijk voor ons administratief proces. Daarnaast heb je dagelijks contact met onze leveranciers. Dit is slechts een beknopte opsomming van je activiteiten. Als dit je aanspreekt nodigen we je uit voor een kop koffie en een goed gesprek!

Wat wij vragen:

  • Technische kennis spreekt in je voordeel en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie uiteraard ook.

  • Daarnaast is het wel een 'must' om de Nederlandse taal goed te beheersen in woord en geschrift.

  • In bezit van rijbewijs B; C kan makkelijk zijn maar is uiteraard ook eventueel later te halen.

  • Je overige kwaliteiten en competenties horen we graag in het gesprek wat we gaan hebben.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page