top of page
MagazijnDAF.jpg

Marketing en communicatie medewerker

Fulltime/parttime

Parttime

Niveau

MBO

Locatie

Barendrecht.

Zoek jij een baan bij een bedrijf met meerdere vestigingen waarin je met alle marketing aspecten te maken krijgt? Word parttime marketing en communicatie medewerker bij BEST Trucks.

 

 

 

 

Wat ga je doen?

 

Als parttime marketing en communicatie medewerker bij BEST Trucks ga je aan de slag bij een DAF-dealer. Wij zijn een DAF-dealer die ons richten op de sales & allround service van alle DAF-chassis en al het getrokken materiaal. Naast alle producten en diensten bieden wij transparantie qua tarieven middels vaste prijzen en flatrate tijden voor jobs.

Jij gaat aan de slag met het plaatsen van content op onze social media kanalen en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van onze website. Jij gaat ervoor zorgen dat BEST Trucks op alle sociale kanalen actief blijft en dat er veel interactie blijft met onze volgers!

Daarnaast hou jij je bezig hoe je het best nieuwe monteurs kan aantrekken voor al onze vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Oude-Tonge en Europoort. Dit ga je doen door aparte social media campagnes te verzinnen!

Wat wij bieden:

  • Per direct een parttime baan als marketing communicatie medewerker bij BEST Trucks;

  • Een zelfstandige baan wat je goed kan combineren naast je studie;

  • Een marktconform salaris.

Wat wij vragen:

  • Een VMBO kader-TL of havodiploma;

  • Een opleiding richting marketing en/of communicatie;

  • Je kan zelfstandig werken;

  • Je levert kwaliteit en bent gemotiveerd om jouw kennis en vaardigheden door te ontwikkelen.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page