top of page
MagazijnDAF.jpg

Leerling voorwerker / spuiter

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO

Locatie

Barendrecht

Vind jij het fijn om de theorie die je op school hebt geleerd te combineren met de praktische uitleg op de werkvloer? Word leerling voorwerker/spuiter bij Best Trucks in Barendrecht.

 

Wat ga je doen?

Als leerling voor leerling voorwerker/spuiter bij Best Trucks in Barendrecht ben jij verantwoordelijk voor het spuitwerk en voorbereidingswerk voor DAF-voertuigen. Jij kunt als geen ander afplakken, schuren, plamuren, lak mengen en spuiten. Je gaat altijd doelgericht te werk en zo lever je een perfect eindresultaat af.

 

Je zorgt ervoor dat de DAF-voertuigen als nieuw de deur uitgaan. Dit doe jij onder begeleiding van een zeer ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert.

 

Wil je niet 3 jaar wachten maar wil je direct aan de slag? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! Reageer snel met je CV en motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

 

Wat wij bieden:

  • Garantie van een werkplek;

  • Begeleiding tijdens jouw opleiding op school en op het werk;

  • Werken in een gezellig team met collega’s die klaarstaan om je te helpen;

  • Wij betalen jouw opleidingskosten.

 

Wat wij vragen:

  • Diploma tot 1e autospuiter;

  • Een VMBO kader-TL of havodiploma;

  • Je beschikt over goed technisch inzicht;

  • Je levert kwaliteit en je bent gemotiveerd om je kennis en vaardigheden verder te blijven ontwikkelen.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page