top of page
MagazijnDAF.jpg

Leerling nieuwbouw / aflever specialist

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO

Locatie

Barendrecht

Vind jij het fijn om de theorie die je op school hebt geleerd te combineren met de praktische uitleg op de werkvloer? Wordt leerling nieuwbouw/aflever specialist bij Best Trucks in Barendrecht.

 

Wat ga je doen?

Als leerling nieuwbouw/aflever specialist bij Best Trucks ben jij verantwoordelijk voor het inspecteren van een truck voordat deze bij de klant wordt geleverd. Jij ben kritisch en kan nauwkeurig te werk gaan. Verder ga jij klantgericht te werk en zorg jij ervoor dat alles aan de truck in orde is. Als specialist vóór aflevering ben jij gespecialiseerd in de inspectie en voorbereiding van een truck voordat deze bij de klant wordt geleverd. Je bouwt en monteert accessoires van een vrachtwagen en bouwt boordcomputers in. Dit doe jij onder begeleiding van een zeer ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert.

 

Wil je niet 3 jaar wachten maar wil je direct aan de slag? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! Reageer snel met je CV en motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

 

Wat wij bieden:

  • Garantie van een werkplek;

  • Begeleiding tijdens jouw opleiding op school en op het werk;

  • Werken in een gezellig team met collega’s die klaarstaan om je te helpen;

  • Wij betalen jouw opleidingskosten.

 

Wat wij vragen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;

  • Ervaring in een soortgelijke functie;

  • Zelfstandig kunnen werken;

  • Je levert kwaliteit en bent gemotiveerd om jouw kennis en vaardigheden door te ontwikkelen.

  • (Eventueel) rijbewijs.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page