top of page
MagazijnDAF.jpg

Leerling Repair & Diagnostic Technician

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO

Locatie

Dordrecht

Vind jij het fijn om de theorie die je op school hebt geleerd te combineren met de praktische uitleg op de werkvloer? Word leerling Diagnose Technicus bij Best Trucks in Dordrecht.

 

Wat ga je doen?

Als Diagnose Technicus bij Best Trucks ben jij verantwoordelijk voor het opsporen van vage en/of lastige storingen waarvan de oorzaak onduidelijk is. Jij bent verantwoordelijk voor het stellen van een snelle en juiste diagnose. Verder bepaal je de juiste reparatietechnieken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere het voeren van basisdiagnoses en reparaties, APK-keuringen, reparaties van elektrische systemen en montage van accessoires die verband houden met elektrische systemen. Dit doe jij onder begeleiding van een zeer ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak leert. Hierdoor groei je sneller uit tot een Diagnose specialist.

 

Wil je niet 3 jaar wachten maar wil je direct aan de slag? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! Reageer snel met je CV en motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

 

 

Wat wij bieden:

  • Garantie van een werkplek;

  • Begeleiding tijdens jouw opleiding op school en op het werk;

  • Werken in een gezellig team met collega’s die klaarstaan om je te helpen;

  • Wij betalen jouw opleidingskosten.

 

Wat wij vragen:

  • Het willen doorstuderen tot Diagnose Technicus;

  • Een VMBO kader-TL of havodiploma en je wil graag een vervolgopleiding doen in de bedrijfsautotechniek;

  • Je bent flexibel: je vindt het geen probleem om af en toe een 24-uursservicedienst te draaien, in de avond of op een zaterdagochtend te werken;

  • (Eventueel) rijbewijs.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page