top of page

Used Trucks Center

Door de jarenlange ervaring in het leveren van allround service is BEST Trucks altijd in staat om trucks in topconditie aan te bieden. Sinds de start van ons DAF Used Truck Center kun naast voor een gloed nieuwe DAF, nu ook bij ons terecht voor de beste gebruikte DAF’s’!

Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen voor ons First Choice kwaliteitskeurmerk. First Choice is het keurmerk voor de allerbeste gebruikte DAF Trucks. Deze zijn onder andere jonger dan 5 jaar en hebben minder dan 600.000km op de teller staan. Alle First Choice gebruikte trucks worden geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Op trucks jonger dan 4 jaar wordt volledige garantie verleend. Tussen 4 en 5 jaar wordt garantie op de aandrijflijn verleend. 

 

Of je nu op zoek bent naar een trekker, een ADR geschikt voertuig óf  een bakwagen, bij BEST Trucks kun je terecht voor een gevarieerd en uniek aanbod, omdat wij enkel de technisch perfecte voertuigen aanbieden. Als jouw gewenste voertuig niet tussen ons aanbod staat, gaan wij graag voor jou op zoek om een passend voertuig te vinden. 

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het onderhouden van én reparaties aan je (gebruikte) truck. 

 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt omtrent de Used Trucks, dus neem gerust telefonisch contact met ons op of via usedtrucks@besttrucks.nl. Onder het genot van een bakje koffie kunnen we dan samen het aanbod bekijken.

bottom of page