top of page
MagazijnDAF.jpg

Repair & Diagnostic Technician + APK

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO

Locatie

Barendrecht, Dordrecht, Europoort, Oude-Tonge

Ben jij in het bezit van APK I en APK II en heb jij passie voor het vak? Word Diagnose Technicus bij Best Trucks in Barendrecht, Dordrecht, Europoort of Oude-Tonge.

 

Wat ga je doen?

Als Diagnose Technicus bij BEST Trucks ben jij eerste monteur die verantwoordelijk is voor het opsporen van vage en/of lastige storingen waarvan de oorzaak onduidelijk is. Jij bent verantwoordelijk voor het stellen van een snelle en juiste diagnose. Verder bepaal je de juiste reparatietechnieken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere het voeren van basisdiagnoses en reparaties, APK-keuringen, reparaties van elektrische systemen en montage van accessoires die verband houden met elektrische systemen.

 

Als het voorkomt sta je klanten te woord voor het stellen van uitgevoerde reparatie of een diagnose.

 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel met je CV met motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

 

Wat wij bieden:

  • Per direct een fulltimebaan als Diagnose technicus bij Best Trucks;

  • Een uitdagende en afwisselende baan;

  • Een marktconform salaris;

  • Een technische omgeving waarin je veel kunt leren.

 

Wat wij vragen:

  • MBO BAT, EBAT of Diagnosetechnicus;

  • In het bezig van APK I en APK II;

  • Je bent flexibel: je vindt het geen probleem om af en toe een 24-uursservicedienst te draaien, in de avond of op een zaterdagochtend te werken.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page