top of page
MagazijnDAF.jpg

Chef Werkplaats

Fulltime/parttime

Fulltime

Niveau

MBO, HBO

Locatie

Europoort

Ben jij technisch onderlegt en heb jij affiniteit met trucks? Staat servicegericht bij jou op nummer 1? Word Chef Werkplaats bij Best Trucks in Europoort.

Wat ga je doen?

Als Chef Werkplaats bij BEST Trucks in Europoort geef jij leiding aan een groep enthousiaste monteurs in de werkplaats. Hierbij zorg je voor structuur en ondersteun je waar nodig. De dag begin je met een kort overleg over de planning en organisatie van de werkplaats. Daarna begeleid, coördineer en motiveer je de monteurs in de werkplaats en helpt hen waar nodig. Je zorgt hiervoor voor de juiste aansturing en begeleiding.

 

Daarnaast bewaak je de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden in de werkplaats. Hier zorg je ervoor dat (technische) klachten worden opgelost. Kortom een veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng maar ook veel verantwoordelijkheid.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel met je CV en motivatie naar: vacature@besttrucks.nl

Wat wij bieden:

  • Werken met de nieuwste technieken;

  • Werken in een leidinggevende functie met een leuk team in een professionele omgeving;

  • Een marktconform salaris;

 

Wat wij vragen:

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig;

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;

  • Minimaal 4 jaar werkervaring als voorman/plaatsvervangend Chef Werkplaats.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

BEST Trucks

BEST Trucks heeft rond de 90 medewerkers in dienst en heeft 4 vestigingen in Nederland, namelijk in Oude Tonge, Europoort, Dordrecht en het hoofdkantoor in Barendrecht. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialiteit, speciaal toegespitst op betreffende regio en de diverse activiteiten binnen de vervoersbranche. Door uitgebreide expertise op het gebied van bandenservice, opleggerservice, koelmotoren, laadkranen en laadkleppen zijn wij in staat de stilstand van uw wagenpark te beperken en het rendement te verhogen.

bottom of page