Start 'Made for DAF' wervingscampagne

30 Sep 2019

 

Eindhoven -De Nederlandse DAF-dealers en DAF Nederland starten vandaag gezamenlijk de campagne ‘Made for DAF’ om enthousiaste voertuigtechnici te werven.

 

In heel Nederland is een tekort aan voertuigtechnici en daarmee hebben uiteraard ook de DAF-dealers te maken. “In ons Nederlandse netwerk van meer dan 70 servicelocaties is voldoende plaats voor enthousiaste monteurs”, aldus Michiel Kuijs, algemeen directeur van DAF Nederland. “Natuurlijk is dat ook het gevolg van het nog altijd groeiende succes van DAF in ons land, waar in het zware segment ruim een op de drie nieuw-verkochte vrachtwagens een DAF is. Voor enthousiaste voertuigtechnici hebben we werk in overvloed!”

‘Made for DAF’ wordt online door DAF Nederland uitgerold en lokaal door de dealers. De campagne legt vooral de nadruk op de vele aspecten die de baan als voertuigtechnicus zo interessant en uitdagend maken. “Moderne trucks zijn high-tech-voertuigen; het is prachtig om daar aan te werken”, aldus Michiel Kuijs. “De bedrijfswagenwereld is volop in beweging. Nieuwe aandrijftechnologieën, de groeiende rol van software en telematica; als DAF-voertuigtechnicus heb je uitdagingen genoeg. Daarnaast heb je mooie doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: je bouwt mee aan het succes van de nummer 1 in Nederland.”

 

Alle informatie over de campagne ‘Made for DAF’ is te vinden op www.madefordaf.nl

Please reload

Uitgelichte berichten

Startend MLZ Transport kiest voor DAF CF 480

November 12, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

April 9, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square