DAF bij Euser dag en nacht in de hoofdrol

15 Nov 2016

Bij dag- en nachtdistributie van versproducten komt het aan op flexibiliteit en stipte dienstverlening. Betrouwbare voertuigen zijn een must. Uit het oogpunt van kostenbeheersing is het bovendien aantrekkelijk als die ook behoorlijk zuinig zijn. Twee aspecten waardoor C. en H. Euser Transport in Barendrecht een nieuwe DAF XF 440 trekker heeft ingezet. Het is de eerste ‘zware’ DAF in de vloot en hij is onlangs afgeleverd door dealer BEST Trucks in Barendrecht.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Startend MLZ Transport kiest voor DAF CF 480

November 12, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten

April 9, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon