Vacatures

Werken bij BEST Trucks

BEST Trucks verkoopt DAF trucks, onderdelen en levert diensten op vier vestigingen. Het bieden van de beste service aan de klant in het kader van one-stop-shop is daarbij prioriteit. Met jouw initiatieven en creativiteit geef je richting aan jouw carrière, maar ook aan de groei van BEST Trucks. Om het beste uit jezelf te halen word je ondersteund met goede carrière- en opleidingsmogelijkheden in deze stoere branche.

Hieronder vind je onze vacatures. Heb je interesse in een van de onderstaande vacatures? Vul dan het sollicitatieformulier onderaan de pagina in!

 

Staat je droombaan er niet tussen maar wil je toch graag aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@besttrucks.nl en wellicht zijn er toch mogelijkheden voor jou bij BEST Trucks!

Technisch Specialist

Europoort

Parttime / Fulltime

Technisch Specialist - Europoort 

BEN JIJ EEN SLEUTELFANAAT? DAN BEN JIJ ‘MADE FOR DAF’!

 

Dit ga je doen:

Als Technisch Specialist werk je met de meest geavanceerde werkplaatssystemen aan trucks om de juiste diagnose te stellen en de juiste reparatietechnieken te bepalen. Neem je graag de verantwoordelijkheid? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om diagnoses te stellen en te bepalen hoe de trucks onderhouden en gerepareerd worden. Daarnaast voer je diverse inspecties uit zoals APK en Tachograaf. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team met fijne collega’s.

 

Hoe je dag eruit ziet:

Nooit hetzelfde! Door ons variërende aanbod van diensten zal elke dag verschillend zijn. Het ene moment stel je diagnose aan een voertuig met ingewikkelde storingen, het andere moment sleutel je nieuwe onderdelen op een nieuwe trekker/trailer of adviseer je je collega’s wat de beste reparatietechniek is. Het enige wat vrijwel iedere dag hetzelfde zal zijn is dat we drie keer per dag tijdens de pauze een bakje koffie drinken met collega’s om even bij te kletsen. Op een drukke dag eten we ’s avonds gezamenlijk alvorens we het ingeplande werk afmaken.

 

Dit is wat wij zoeken:

Je bent in bezit van een diploma Technisch Specialist Bedrijfsauto’s (niveau 4) en bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid, óf je bent bereid deze te halen (op kosten van BEST Trucks).

Belangrijk is dat kwaliteit en service bovenaan staan. Belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt die je tot een prettig teamgenoot maken.

Nog niet in het bezit van bovenstaande diploma’s, maar wel erg gemotiveerd om aan de slag te gaan in deze functie? Dan kunnen we altijd een plan te maken!

 

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een uitdagende parttime/fulltime baan met verantwoordelijkheid, een boven CAO salaris met reiskostenvergoeding, een mooi pensioenfonds en diverse andere arbeidsvoorwaarden.

Niet geheel onbelangrijk, je ontvangt 24 verlofdagen en je kunt 13 ADV dagen opbouwen. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging eens per jaar voor de leden een leuk uitje die je niet snel zult vergeten.

 

Ben jij ‘Made for DAF’? Laat het ons dan snel weten via onderstaande contactgegevens (e-mail of WhatsApp, mag allebei)!

 
Ik ben 'MADE for DAF' en wil graag meer weten.

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

arrow&v